Maud Vesters met 'Carien'
Maud Vesters met 'Carien'

Maud Vesters en 'Carien' winnaars in klasse L2

Sportnieuws Sport

Lieshout - Stichting Manege De Raam had op vrijdag 17 februari een officiële dressuurwedstrijd voor pony's bij Manege D'n Perdenbak. Het was een fijne avond en doordat er buiten losgereden kon worden liep de wedstrijd vlotjes door.

Binnen werden de proeven gereden en de jury was zeer tevreden over de kwaliteit van de ruiters en pony's en hij gaf mooie punten. Er waren weer extra prijzen van Jos Martens uit Mariahout en Anny's Tasjes uit Beek en Donk, waarvoor hartelijke dank.

In de categorie B, klasse L1 kwamen Juul Hellings en Alex in de ring. Dit was voor hun de eerste keer in deze klasse en ze werden 2de met 178 en 1ste met 188 punten.

In de categorie CDE, klasse B, startte Suze van den Hurk met Hattrick's Primadonna en zij werden 8ste met 180 punten en 5de met 183.

In de categorie CDE, klasse L2, lieten Maud Vesters en Carien 2 hele mooie proeven zien en werden 2x 1ste met 188 en 190 punten.

In de laatste categorie CDE, Klasse M2, startte Anne van Schijndel en Evy ook voor de eerste keer en zij werden verdient 2x 1ste met 188,5 en 190.

Weer mooie prestaties en punten van en voor de Laarbeekse ruiters. De volledige uitslag staat op hun site www.stichtingderaam.nl De volgende wedstrijd is vrijdag 3 maart voor de paarden en zaterdag 4 maart is er voor de jongste ruitertjes een BIXIE wedstrijd. Inschrijven kan via mijnknhs.nl of mail naar wedstrijdderaam@live.nl