De band 'STOOT'
De band 'STOOT'

Koningsdag Beek en Donk is helemaal terug

Algemeen Evenementen

Beek en Donk – Koningsdag in Beek en Donk is helemaal terug van weggeweest. Op Koningsdag en de avond daarvoor wordt op en rond Heuvelplein het nieuwe 'OranjeFestival' gehouden. Ouderwetse gezelligheid voor alle leeftijden, zoals het volgens de organisatoren hoort tijdens Koningsdag.

Bands, dj's, kinderattracties, een straat vol oudhollandse spelen, mega springkussens, food en een speciale nog geheime muzikale act voor de jeugd zijn enkele van de vele onderdelen tijdens deze dagen. De organisatie is in handen van de Stichting Color Fun! en de organisatoren van Laarbeek Live! (Café Thuis, Café v.d. Burgt en Café de Tapperij).

De eerste editie van het OranjeFestival pakt groot uit met de bands STOOT en Coverband Link. STOOT bestaat uit liefst 9 energieke muzikanten, waaronder 2 zangeressen. Met de beste hits van nu en grote hits van toen, vormen zij één groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land. De band stond eerder al op o.a. Paaspop. Coverband Link is niet geheel onbekend in Beek en Donk. Zo stonden zij op het podium van het Anker tijdens het jubileumfeest van de Teugelders van Ganzendonck en waren ze de publiektrekkers tijdens Color Fun in 2015. De 6 muzikanten en 2 zangeressen staan borg voor een spetterend optreden. Rond deze optredens zorgen dj's voor een heerlijke sfeer, waar iedereen gewoon bij geweest wil zijn.

Met het OranjeFestival komt Koningsdag in Beek en Donk weer terug op de kaart. "Redenen om tijdens deze dag andere plaatsen op te bezoeken zijn er vanaf nu niet meer", aldus de organisatie. "Het allermooiste is misschien nog wel dat de toegang op beide dagen helemaal gratis is. Zet de avond van 26 april en Koningsdag 27 april alvast maar in je agenda dat je dan naar het Heuvelplein moet", zo vervolgt de OranjeFestival organisatie. Meer informatie vindt je op de Facebookpagina van Color Fun (www.facebook.com/colorfunlaarbeek).