Afbeelding

Vol programma carnaval Ganzegat

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - De Carnaval van 2017 gaat eindelijk van start. De voorbije weken zijn er al talloze evenementen geweest waar iedereen al lekker heeft warm kunnen draaien voor Carnaval. In de residentie op 't Heuveltje in Ganzegat en de andere horecagelegenheden staan weer verschillende evenementen op het programma.

Evenementen zoals het gekostumeerd prijzenbal op zaterdagavond, het dweilen op de maandag en het nieuwe evenementen Bourgondival op de dinsdag. Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat is er klaar voor en nodigt iedereen van harte uit om samen met hen helemaal los te gaan tijdens Carnaval 2017, 'Ut moet niet gekker worre'.

Carnavalszaterdag, 25 februari, begint de dag om 12.00 uur met het afhalen van Prins Hans d'n Derde en Prins Astrid. 's Middags volgt om 14.00 uur de sleuteloverdracht door de Burgemeester van Laarbeek. Het Ganzetrio opent om 16.30 uur de carnaval in Ganzegat. 's Avonds is er een gekostumeerd prijzenbal in de residentie.

Op zondag begint de dag om 9.30 uur met de carnavalsviering in de kerk. 's Middags om 12.30 uur start de grote Ganzegatse optocht met aansluitend de prijsuitreiking van de jeugdoptocht in de residentie. 's Avonds is er een gekostumeerd bal in de residentie.

Maandag staat in het teken van Dweilen. Dit start om 13.30 uur bij van Bracht. Om 20.30 uur start in de residentie muziek uit de jaren '90 en '00.

Op de laatste dag van carnaval is er vanaf 13.30 uur Bourgondival (kaarten €7,50 zijn nog te koop bij Snoeperij Jantje, Boerenbond, Groente- en Fruit Van de Heuvel, Slagerij Hegeman, Café DejaVu, Café Bij van Dijk of per mail via bourgondival@ganzegat.nl). Om 20.30 start in de residentie een 80's discoparty. De afsluiting S.O.C.G. in café 'de Coole Gans' bij de residentie.

Wie er dan nog geen genoeg van heeft, kan op woensdag 1 maart om 20.00 uur gaan haringhappen in de residentie.