Archieffoto van Villa Ananas op WiSH Outdoor
Archieffoto van Villa Ananas op WiSH Outdoor Foto: Joost Duppen

WiSH area 'Villa Ananas' herrijst op Koningsdag

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Hoewel WiSH Outdoor nog een paar maanden wachten is, kunnen fervente festivalbezoekers op Koningsdag alvast genieten van één van de populairste area's van het festival. Op donderdag 27 april gaat aan de Parklaan in Beek en Donk op een intieme locatie de eerste editie van Villa Ananas plaatsvinden.

Villa Ananas is voor WiSH Outdoor bezoekers inmiddels een welbekend begrip. De gezellig knusse area, voorzien van een witte laag tropisch zand, is al sinds jaar en dag een van de absolute hotspots op het festivalterrein. Huisdeejays Mr. Bermuda & Jamie Johnson zwaaien al sinds dag 1 de scepter en samen met de 'guests of the Villa' zorgen de heren voor een muzikale cocktail aan fijne platen; van de funky tropical house en deephouse tot de beste R&B en guilty pleasures uit de afgelopen decennia.

Op Koningsdag kunnen bezoekers genieten van onder anderen Mr. Bermuda, Jamie Johnson, Praia del Sol en Lockar. Het festival vangt aan om 13.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Tickets (21+) zijn te koop vanaf 28 februari, verkrijgbaar via www.villaananas.nl en slechts beperkt beschikbaar, dus ben er snel bij! Op is op! Pineapple paradise awaits!