NLdoet bij ELI. Doe je mee?

Algemeen Algemeen

Lieshout - Door het Oranje Fonds wordt op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart voor de 13e keer NLdoet gehouden. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland die vrijwilligers in de spotlight zet en iedereen stimuleert om de handen uit de mouwen te steken.

Ook ELI heeft zich aangemeld voor deze dag en heeft zich als doel gesteld het materialenhok te voorzien van ballenlockers voor alle teams. Ieder team krijgt (al dan niet gedeeld) een locker waar ballen en andere materialen in opgeborgen kunnen worden. "Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet" geeft het Oranje Fonds aan. ELI hoopt dat dit ook voor hen geldt, want dit zijn nu juist de klussen waar ze normaal niet aan toe komen en die ze wel veel kunnen opleveren. Bovendien is het de manier om nieuwe mensen te leren kennen. iedereen is welkom!

Ze starten de werkzaamheden op zaterdag 11 maart om 09.00 uur. Wil je in actie komen? Je kunt je aanmelden op www.nldoet.nl of je kunt een mailtje sturen naar info@rkvveli.nl. Heb je vragen? Je kunt terecht bij Jurgen Verhagen op het vermelde e-mailadres. ELI hoopt op een grote opkomst!