Kansplus zoekt secretaris

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Kansplus is een organisatie die activiteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook is het muziekgezelschap Nooit Gedacht hiervan een onderdeel.

Zij treden ongeveer zes keer per jaar op. In de regio Gemert-Laarbeek-Boekel zijn er ongeveer 200 leden in de leeftijd van 10 tot 80 jaar. De activiteiten worden door commissies georganiseerd waarbij je vooral moet denken aan Sinterklaas-, kerst- en carnavalsactiviteiten, kienavonden, familiedag en Soos activiteiten.

Kansplus regio Gemert is op zoek naar een secretaris voor haar bestuur. De taken van de secretaris zijn vooral het notuleren van vergaderingen, het maken van de nieuwsbrief en hij/zij is onderdeel van het dagelijks bestuur. Het kost je gemiddeld 2 uur per week maar daarvoor krijg je veel terug. Deze doelgroep is bij alle activiteiten zeer enthousiast wat een enorme voldoening geeft. Het zien van hun plezier is veel meer waard dan welke vergoeding dan ook. Daarnaast is deze functie zeer leerzaam. Wil jij ook dit gevoel krijgen? Wil jij je ook inzetten voor deze doelgroep? Bel dan met Jan Leenders, tel 06-20643139 voor meer informatie of een afspraak.