Pim v.d. Tillaart (5) torent hoog boven de rest uit
Pim v.d. Tillaart (5) torent hoog boven de rest uit Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

ASV'33 verliest voor derde keer op rij

Aarle-Rixtel - Ook in de uitwedstrijd tegen Lierop wist ASV'33 niet tot winst te komen, en verloor het met 2-1. ASV'33 speelde zeker een goede eerste helft, en kreeg diverse kansen, al in de vijfde minuut had een kopbal van Ronnie Heijmans jammer genoeg te weinig kracht om echt de doelman van Lierop in verlegenheid te brengen.

In de 19e minuut was het wel raak, een mooie pass van René de Vries stelde Nick Hendriks in de gelegenheid om de score te openen, en dat deed hij dan ook op voortreffelijke wijze 0-1. In de 32e minuut moest Marnic van Rosmalen voor de eerste maal handelend optreden en dat deed hij dan ook goed. In de laatste minuut van de eerste helft soleerde Thijs van Heugten van Lierop door de ASV'33 defensie en kwam vrij voor de doelman, die hij geen enkele kans gaf 1-1.

Na rust eenzelfde spelbeeld, een beter ASV'33 maar Lierop wist ook nu meer kansen te scheppen. Maar de wedstrijd ging meer en meer over in werkvoetbal. Maar vooral in de tweede helft begon de scheidsrechter zich echt te onderscheiden, en eiste een hoofdrol op in negatieve zin. Kleine overtredingen werden bestraft met geel, en grove ontoelaatbare overtredingen werden afgedaan met een vermaning. Aanvoerder René de Vries van ASV'33 moest het vaak ontgelden, maar het mocht schijnbaar. In de 75e minuut een kleine overtreding van Ronnie Heijmans en dat leverde hem de rode kaart op, wederom inconsequent optreden van de scheidsrechter, maar ASV'33 moest wel met 10 man verder. En net als vorige week verloor ASV'33 de wedstrijd in de slotfase, bij een aanval van Lierop werd de ASV'33 goalie dusdanig gehinderd dat hij de bal los liet, ook dit mocht van de scheidsrechter, en Chris Filippini van Lierop kon de bal zo in het lege doel rollen 2-1. Hierna probeerde ASV'33 nog wel de gelijkmaker te forceren maar de tijd was te kort hiervoor. Wederom dus geen punten voor de ASV'ers, en ze raken nu de aansluiting met de subtop uit het oog.

Zondag staat de thuiswedstrijd met SPV op het programma, en een ding is zeker, deze wedstrijd moet gewonnen worden.

Opstelling ASV'33: Marnic van Rosmalen, Robbert Mol, Bart Wilms( 74e Pim Dubois), René de Vries, Pim v/d Tillaart, Mark Smits, Erwin van Dijk (80e Teun van Asten), Dennis Verbakel, Ronnie Heijmans, Gerben Rendering, Nick Hendriks(75e Thijs van Uden).