Afbeelding

Paas-stukjes maken bij HBV De Eendracht

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Bij Handboogvereniging De Eendracht zijn op zaterdag 18 maart Paas-stukjes gemaakt. Dit was georganiseerd voor de partners van de schutters van HBV De Eendracht.

De mannen waren aan het schieten voor de jaarlijkse St-Sebastiaans verschieting. De dames hadden een workshop paas-stukjes maken georganiseerd. Hierdoor was het gezellig druk in De Doel. 13 schutters en 10 dames voor de workshop.

Angeline Jansen en Esther Wijnhoven hadden het bedacht, en de benodigde inkopen gedaan. Ze hadden al 2 voorbeeld stukjes vooraf gemaakt, zodat de andere dames er een voorbeeld aan hadden. Er werd een paar uur gezellig gewerkt, met als resultaat 10 prachtige Paas-stukjes.

De 2 voorbeeld stukjes zijn naar 2 dames gebracht die door ziekte waren verhinderd. Dit werd zeer op prijs gesteld. Zij hopen volgend jaar weer van de partij te zijn. Ze hebben nog een jaar de tijd om voor de volgende St-Sebastiaans verschieting weer iets leuks te bedenken voor de partners.

Als verrassing had penningmeester Jan Coolen voor alle dames nog een cadeautje. Zo gingen alle schutters en alle dames met een leuk presentje naar huis.