Beek en Donks 'Lagerhuisdebat'

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - De Dorpsraad van Beek en Donk houdt op dinsdag 23 mei van 19.30 tot 22.30 uur een Lagerhuisdebat. Dit debat vindt plaats in het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk in de grote zaal.

Ze gaan deze avond over twee stellingen in debat, te weten: 'Het openbare groen is voor honden, het asfalt en de stoep voor mensen' (stelling 1) en 'Dertig kilometer per uur in de kom met de auto is voor watjes, je moet maar opletten als voetganger' (stelling 2).

Voor deze stellingen is gekozen omdat tijdens de bezoeken van de Dorpsraad aan de diverse buurtverenigingen, hondenoverlast en verkeers(on)veiligheid steeds als belangrijkste aandachtspunten werden genoemd. Voor beide stellingen nodigt de Dorpsraad, deskundigen van gemeente Laarbeek, politie en handhavers uit om het beleid te verduidelijken. De wethouder zal aan het einde van de avond de conclusies bespreken en aangeven wat hiermee gedaan gaat worden.

Iedereen is uiteraard van harte welkom, maar voelt u zich geroepen om deze avond zeker te willen spreken, verzoeken wij u voor 10 mei contact op te nemen met de Dorpsraad van Beek en Donk via info@dorpsraad-beekendonk.nl of bel naar 06-53899703. Graag ontmoeten zij u op 23 mei in het Ontmoetingscentrum.