Ruime overwinning voor flitsend Laarbeek United O15

Laarbeek - Laarbeek United O15 trof woensdag 19 april RKSV Schijndel/de Wit. Laarbeek United was van het begin af aan in een hoog tempo. Zuiver in de passing en goed veldspel leidde direct tot grote kansen. Een snelle voorsprong kon dan ook niet uitblijven.

Schijndel wist niet waar ze moesten kijken. Al na 5 minuten was het raak. Een voortreffelijke voorzet van Yoeri, die door Haike werd afgerond, 1-0. Twee minuten later werd de score al verdubbeld. Een fantastische voorzet van Peer precies op maat. Haike controleerde de bal en prikte raak, 2-0. Voor de rust knalde Yoeri van ruim 20 meter zuiver het 3e doelpunt binnen.

Na de rust speelde Laarbeek United met nog meer raffinement Schijndel van de mat. Direct na het begin van de 2e helft zag Haike Joep vrij staan, die vervolgens hard uithaalde en de 4-0 liet aantekenen. Even later Melvin, Yoeri en opnieuw Joep. Zij zorgden voor de 5-0. De mooiste goal viel misschien wel na 20 minuten in de 2e helft. Knap opgezet door Melvin, Lars en Job vanuit het middenveld naar Joep, die Haike zijn vierde goal liet intikken, 6-0. Een applauswissel was op zijn plaats. De meest gevierde goal viel even later. Snel en sterk soleerde Bram door de verdediging na aangeven van Nick en scoorde beheerst. Yoeri en Peer zorgden samen voor de 8-0 en een minuut voor het einde gaf Job het laatste zetje voor 9-0 na prima voorwerk van Peer en Lars.

Hadden de keepers dan helemaal niets te doen? Toch wel, want Bas voorkwam 2 zekere doelpunten door uitstekend keeperswerk en Bram kreeg de grootste misser op zijn naam door in de laatste minuut een geweldige voorzet naast te koppen als keeper mee in de aanval! Maar in de goal was hij een prima keeper, alleen wat weinig te doen. Een heerlijk avondje voetbal waarbij Schijndel helemaal niet zo slecht was, maar Laarbeek United O15 ze op alle fronten wist te overtreffen.