Archieffoto (Nick Hendriks, ASV'33)
Archieffoto (Nick Hendriks, ASV'33) Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

ASV'33 blameert zichzelf tegen Mulo

Aarle-Rixtel - Het was aan het hele elftal van ASV'33 te zien dat de competitie gelopen was, er was niets meer te halen dit seizoen, geen degradatiegevaar en geen kansen op de nacompetitie meer.

Het was dan ook een wedstrijd om des Keizers baard, zoals dat zo mooi heet. Tegenstander Mulo, verzekerd van nacompetitie, had ook nog alleen de sportieve plicht, en zorgen dat de vorm blijft tot aan de nacompetitie. Mulo startte heel fel en ASV'33 had daar geen antwoord op, toch was de eerste mogelijkheid wel voor ASV'33. Thijs van Uden verscheen vrij voor de doelman van Mulo maar hij wist geen raad met de geboden kans. Meteen hierna was het 1-0, een aanvaller van Mulo wist heel behendig Marnic van Rosmalen, de doelman van ASV'33 te omspelen en de bal in het lege doel te schieten. Na deze tegenvaller voor ASV'33 kreeg Mulo diverse kansen, en in 20 minuten tijd bouwde Mulo de voorsprong uit naar 4-0. Thomas Fritsen kon nog iets terug doen middels een mooi schot, waarop de doelman van Mulo kansloos was; 4-1. Kort voor het rustsignaal werd het nog erger voor ASV'33 toen de 5-1 tegen het net vloog.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Mulo bleef de betere ploeg en de bal was nog maar net aan het rollen of de 6-1 stond al op het scorebord. Toch probeerde ASV'33 verandering in de stand te brengen, maar tot echte kansen kwamen ze niet, de scherpte was er deze middag niet bij de Aarle-Rixtelnaren. Mulo had geen medelijden en scoorde nog tweemaal, waardoor de eindstand van 8-1 een feit was. Een flinke oorwassing.

Komende zondag heeft de ploeg van ASV'33 dus wat goed te maken in de thuiswedstrijd tegen Olympia Boys. Winst zal het enige zijn wat telt.

Opstelling ASV'33: Marnic van Rosmalen, Robbert Mol (46e Mark Smits), Bart Wilms (60e Nick Hendriks), Dennis Verbakel, Pim Dubois, Pim v.d. Tillaart, René de Vries, Teun van Asten (46e Erwin van Dijk), Thomas Fritsen, Ronnie Heijmans, Thijs van Uden.