Afbeelding

Geweldige jubileumavond 55+ Mariahout

Algemeen Evenementen

Mariahout - Met een groot jubileumfeest op 19 november en een zeer geslaagde bedankavond op 18 maart voor alle begunstigers, sponsoren en leden, houdt CV De Heikneuters op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei wederom twee geweldige avonden.

Dit alles in het teken van het 55-jarig jubileum van CV de Heikneuters. Een onvergetelijk carnavalsseizoen is alweer even achter de rug.. Maar speciaal voor alle 55-plussers van Mariahout, een gezellig samenzijn, onder het genot van een hapje en een drankje en het genieten van spetterende optredens van de Mariahoutse groepen: Kiek Ons, Erpels uit ut zekske, een verrassend optreden van Goud van Oud uit het Heidurp en een gastoptreden.

Deze avonden vinden plaats bij Restaurant de Pelgrim. De zaal gaat om 19.00 uur open, zodat ze om 19.30 uur kunnen beginnen. Kaarten kosten € 5,00 p/p incl. 3 consumpties. Deze zijn te koop bij Jumbo Mariahout en tijdens de inloopochtenden van de KBO op woensdag. Zorg dat u er snel bij bent, want op=op. Voor informatie kunt u zich richten tot voorzitter John Brugmans.