Seniorenverenigingen op bedevaart naar Handel

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Jaarlijks gaan nog steeds duizenden pelgrims in de meimaand naar Onze Lieve Vrouw van Handel. Ook de seniorenverenigingen blijven de mooie traditie in stand houden. Op dinsdag 9 mei gaan ze met de vier Seniorenverenigingen/KBO van Laarbeek op bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Handel.

Dit jaar sluiten de KBO-afdelingen van Vorstenbosch en Stiphout zich aan. De organisatie is bij toerbeurt in handen van een van de vier Laarbeekse verenigingen en dit jaar is Lieshout aan de beurt. Om half drie beginnen ze met een Heilige Mis in de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming in Handel. Het Seniorenkoor Vogelenzang zingt tijdens de dienst en de mis wordt opgedragen door Pastoor Jos Verbraeken. Er worden ook weer veel bekende Marialiedjes gezongen. Misboekjes worden in de kerk uitgedeeld. Na afloop van de mis is er nog een gezellig samenzijn met koffie of thee in Gemeenschapshuis De Bron, niet ver van de kerk. De organisatie rekent op een massale deelname van haar Lieshoutse leden. U hoeft zich voor deze bedevaart niet vooraf op te geven. U komt op eigen gelegenheid naar Handel. Als u met de auto gaat en bereid bent medebedevaartgangers mee te nemen, wilt u dat dan even laten weten bij de Inloop? Mensen die geen eigen vervoer hebben kunnen zich melden bij de Inloop. Voor €1,50 p.p. kunnen zij dan meerijden. De auto's vertrekken om 13.45 uur vanaf het Dorpshuis. Voor wie samen wil fietsen: ze vertrekken gezamenlijk om 13.15 uur over een vanaf het Dorpshuis.

De Inloop is iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur en in de zomertijd ook op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Loop eens binnen en maak kennis met een gezellige en dynamische vereniging.