Interessant 'Rondje Bemmer' voor leden van VIER

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Vijftig leden van VIER namen donderdag deel aan 'Rondje Bemmer'. Een inspirerende avond, waarbij drie bedrijven zichzelf presenteerden: H&S Besturingstechniek, Hurkmans Plaatwerk B.V. en Verbugt Speciaalbouw.

Ondernemersclub VIER organiseert door het jaar heen diverse activiteiten. Eén van de populairste bijeenkomsten, is het bedrijfsbezoek, dat eens per half jaar plaatsvindt. Iedere keer wordt er voor een andere interessante insteek gekozen, waarbij leden van VIER een kijkje in de keuken krijgen van een Laarbeeks bedrijf.

'Rondje Bemmer'
Dit keer koos de organisatie voor 'Rondje Bemmer'. De avond begon gezamenlijk bij H&S Besturingstechniek, met een presentatie over dit bedrijf. Daarna splitste de groep op in tweeën. Beide groepen bezochten Hurkmans Plaatwerk B.V. en Verbugt Speciaalbouw. Wim en Maria Hurkmans zijn al jaren de trotse eigenaren van Hurkmans Plaatwerk B.V. Na een korte presentatie kregen de aanwezigen een rondleiding in het bedrijf, dat inmiddels 12 werknemers heeft. Vol passie vertelde het echtpaar over hun werkzaamheden en specialisaties.

Bij Verbugt Speciaalbouw – van Leon Verbugt - werd de presentatie gedaan door werknemer Fred. Hij leidde de groep door de grote hallen van dit bedrijf. Verbugt Speciaalbouw kent een bijzonder portfolio vol innovatieve en mobiele locaties voor bijvoorbeeld branding. Zo ontwierpen zij ook de 'Bavaria tapwagen' in de vorm van een bierblik.

Borrel
De avond werd afgesloten met een informele borrel bij H&S Besturingstechniek. Daar stond 'het bierblik' van Verbugt, zodat de aanwezige leden konden genieten van een heerlijk drankje.

Kijk op www.vierlaarbeek.nl voor alle informatie over deze ondernemersclub. Hierop vind je ook informatie over de komende activiteiten.