Optreden in het CARAT-paviljoen
Optreden in het CARAT-paviljoen

Optreden BBC-jazz bij CARAT-paviljoen

Algemeen Evenementen

Beek en Donk/Helmond – BBC-jazz speelt zondag 14 mei op bij het CARAT-paviljoen. De CARAT-concerten in Helmond zijn al jaren enorm populair voor muziekgezelschappen om daar op te treden. Ook de BBC-jazz heeft al diverse keren een optreden mogen verzorgen met haar typische eigen stijl. BBC-jazz uit Beek en Donk verleent dan ook graag haar medewerking om van dit festijn een groot succes te maken.

BBC-jazz verzorgt graag een gevarieerd programma met tal van populaire en goed in het gehoor liggende muziekstandards. Zuid-Amerikaanse swingnummers met een hoog gehalte aan Samba worden afgewisseld met lekker in het gehoor liggende easy-listening Bluesmusic. Met nummers als: Take the A-train, Humanism, Route 66, Sam's Boogie, Birdland en Here There and Everywhere van the Beatles, geeft BBC-jazz al aan welke richting het repertoire op deze middag uit gaat.

Zo ook bestaat de BBC-jazz uit Beek en Donk al ruim 25 jaar en in die tijd is het gegroeid tot een graag gehoord orkest tijdens evenementen waar een breed publiek op af komt. Onlangs verzorgde de BBC-jazz nog een optreden in Beek en Donk samen met The Muddy Road Band, luisterde op Koningsdag het feest van de gedecoreerden op en is op 11 juni te beluisteren in Bavaria Brouwerij Café te Lieshout.

Belangrijk voor een optreden voor breed publiek is dat er voldoende variatie in het repertoire steekt. Daarom zijn tijdens het concert op het CARAT, naast een aantal bigband nummers ook ander soortig muziek te beluisteren. BBC-jazz begint op Carat om 14.00 uur.