Archieffoto van de Nightrun in 2016
Archieffoto van de Nightrun in 2016 Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Loop jij ook een rondje voor De Cirkel?

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Het op kasteel Croy gevestigde bedrijf EyeOn houdt voor de 5e keer de EyeOn Nightrun en Moonwalk. De opbrengst gaat volledig naar een goed doel en dit jaar is dat inloophuis De Cirkel in Helmond.

Het succes wordt bepaald door het aantal lopers aan de Night run (parcours van 8,4 kilometer) of de wandeling (moonwalk) van 5 kilometer. Iedere deelnemer wordt gevraagd om €10,00 te doneren die rechtstreeks naar De Cirkel gaat. De datum is vrijdag 12 mei, start om 21.30 bij het kasteel op Croy.

'Loop je een rondje mee voor De Cirkel'. Ongetwijfeld heb je ook in familie-, vrienden- of kennissenkring ervaren hoe ingrijpend de ziekte kanker is voor de patient maar ook voor alle naastbetrokkenen. Gelukkig is de medische zorg en verpleging in Nederland op hoog niveau maar de zo belangrijke blijvende aandacht ontbreekt. In het Inloophuis De Cirkel, gevestigd in Helmond aan de Evertsenstraat, kunnen mensen uit Helmond, en de omliggende Peelgemeenten waaronder Laarbeek, dagelijks terecht voor adviezen, een 'luisterend oor', contact met lotgenoten en heel veel activiteiten.

De Cirkel is een initiatief van betrokken vrijwilligers en is voor de financiering afhankelijk van giften, subsidies en opbrengsten van acties. Kijk voor verdere informatie en de inschrijving op: www.eyeon.nl/nightrun. Wilt u meer weten over De Cirkel, kijk dan op www.inloophuisdecirkel.nl.