Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

1e Laarbeeks Straatbiljart Toernooi

Algemeen Evenementen

Beek en Donk – Nog dit jaar vindt het allereerste 'Laarbeeks Straatbiljart Toernooi' plaats. De plek van handeling is het terrein rond Café de Tapperij en de inschrijving staat vanaf nu open voor iedereen. Er kan worden ingeschreven op de onderdelen libre en driebanden. De inschrijfkosten bedragen €10,00 per deelnemer.

Voor één keer verhuizen de biljarttafels vanuit het veilige cafégedeelte naar een plekje onder -hopelijk- de zon. Niet alleen brengt dit een geheel andere sfeertje met zich mee, ook moet worden afgerekend met de licht afwijkende omstandigheden. Hoe staat de zon ten opzichte van de biljarttafels en moet wellicht rekening worden gehouden met wat windvlagen. Voor het publiek is het in ieder geval genieten, want vanaf alle kanten is plek genoeg om de strijd tussen de deelnemers gade te slaan.

Het toernooi vindt plaats op maandag 11 september vanaf 10.00 uur (Beek en Donk kermis). Inschrijven kan tot 2 september bij de Tapperij aan de Kerkstraat 22. Daarbij moet worden aangegeven aan welk onderdeel men wil deelnemen en het eigen gemiddelde wat men normaliter behaald. De inschrijfkosten dienen bij het aanmelden voldaan te worden. Meer informatie: www.facebook.com/detapperijbeekendonk.