Archieffoto jaarmarkt Aarle-Rixtel
Archieffoto jaarmarkt Aarle-Rixtel Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Dorpsfeesten Aarle-Rixtel trapt af met jaarmarkt

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Ook dit jaar staat het Hemelvaartweekend in Aarle-Rixtel weer in het teken van de dorpsfeesten. De aftrap voor de jaarmarkt in het centrum van Aarle-Rixtel is op donderdag 25 mei.

Op deze jaarmarkt is de gehele Dorpsstraat afgezet van het Heuvelplein tot de kiosk. De markt bevat naast kraampjes ook vele terrassen met vaak live muziek, daarnaast is er voor de kinderen net als andere jaren ook weer van alles te doen. Zet hem dus vast in je agenda!

De jaarmarkt is pas het begin van alle festiviteiten. Dit jaar bestaat de dorpsfeesten Aarle-Rixtel namelijk 40 jaar. Dat laat de organisatie niet zo maar voorbij gaan. Om dit jubileum goed te vieren heeft de organisatie 2 zaken groot aangepakt naast het reguliere programma. Iedere avond staat er een aansprekende artiest op de planning. Daarnaast is het programma van de zondag vrij gemaakt om een festivalmiddag te organiseren. De avonden en de festivalmiddag zijn gratis toegankelijk, iedereen is welkom. De DJ's die na het vaste programma draaien zijn op vrijdagavond DJ Davey Beyer, op zaterdagavond DJ Davey Beyer en Skoften Sloop Service, op zondagavond de Loco Loco disco show! De festivalmiddag vindt plaats op het buitenterrein voor de Dreef. Er is live muziek, een groot terras, er worden challenges gehouden, er zijn allerlei activiteiten voor de kinderen en er staan een aantal ondernemers met bijpassende artikelen, kortom een middag om lekker van te genieten voor iedereen.