Archieffoto van Lieshout Cultinair
Archieffoto van Lieshout Cultinair

Nieuwe editie Lieshout Cultinair

Algemeen Evenementen

Lieshout - Lekker, gezellig, verrassend eten, omgeven door vrienden en bekenden, onder het genot van een drankje en livemuziek, dat is Lieshout Cultinair. Dit wordt gehouden op zondag 11 juni van 13.00 tot 17.30 uur. Dit alles op de straat voor café de Koekoek. De organisatie is al vier jaar in handen van buurtvereniging Dorpsstraat-Kuiperstaat in samenwerking met café de Koekoek.

Entreekaartjes zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en kosten €12,50. Hiervoor krijg je 10 verschillende gerechtjes uit 10 verschillende landen. Of wat dacht je van een lekkere cocktail? Het koor Rejoice uit Mariahout komt de middag muzikaal opluisteren en er is ook Surinaamse livemuziek. Voor kinderen kost een kaartje €3,00. Hiervoor krijgen ze een frietje, zakje chips en drinken. Ook staat er een groot springkussen, kunnen de kinderen geschminkt worden en is er in de zaal 'Karels kinderdisco'.

Kaartjes zijn tot en met 2e Pinksterdag (5 juni) verkrijgbaar bij Top 1 toys van Berlo en café 'De Koekoek' aan de Dorpsstraat in Lieshout.