Archieffoto Kindervakantieweek Lieshout 2016
Archieffoto Kindervakantieweek Lieshout 2016 Foto: Martin Prick

Digitaal inschrijven Kindervakantieweek Lieshout

Algemeen Jongeren

Lieshout - Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout weer van start. Deze wordt gehouden van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus, dit jaar wederom op sportpark 't Luijtelaar aan de Herendijk.

Digitaal inschrijven
Vanaf heden kan je jezelf al digitaal inschrijven. Op hun website www.kvwlieshout.nl vind je het digitaal inschrijfformulier, zowel voor deelnemers als voor vrijwilligers. De inschrijving is pas definitief als zij de inschrijving en het inschrijfgeld ontvangen hebben. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00. Mocht je meegaan op de overnachting (groep 8 en brugklas) dan bedraagt het inschrijfgeld €13,50. De digitale inschrijving sluit op zondag 11 juni (om 23.59 uur). Daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Kom je liever persoonlijk langs om je in te schrijven, dan kan dat natuurlijk ook op maandag 5 juni op de Pinksterbraderie in Lieshout, van 11.00 tot 17.00 uur of op donderdag 8 juni in het Dorpshuis te Lieshout, van 19.00 tot 20.30 uur.

Ook zoekt de organisatie uiteraard nog veel, heel veel vrijwilligers! Vanaf het 2e jaar van het voortgezet onderwijs kun je meedoen als leiding, of als begeleider tijdens spellen of tochten. Als je dat leuk lijkt en je hebt tijd om 1 of meerdere dagen bezig te zijn met kinderen, schrijf je dan in. Je kan je nu al opgeven, vul dan je gegevens in op hun website. Het kan ook op bovenstaande inschrijfdagen. Heb je nog vragen, neem gerust contact met hen op (Coen Verbakel, tel: 06-19202829).

Denk niet dat je het niet kunt, of dat een ander zich wel aanmeldt. Ze hopen dit jaar weer zo'n 300 kinderen in te mogen schrijven en om die groep in goede banen te leiden, hebben ze weer vele handjes nodig! Voor die vrijwilligers die al jaren meedoen: ook jullie vragen zij om je even officieel op te geven!

Ook bestaat bij kindervakantiewerk de gelegenheid om je maatschappelijke stage te lopen. Wil je hier meer over weten? Mail of bel dan gerust!