Laarbeek United O15 doet zichzelf tekort

Laarbeek - In een spannende wedstrijd heeft Laarbeek United O15 zich uiteindelijk in de tweede helft tekort gedaan. In de eerste helft zagen ze een gelijk opgaande strijd met over en weer goed voetbal.

Tegenstander OJC Rosmalen kwam na 8 minuten al op 0-1 door een goedlopende aanval doeltreffend af te ronden. Laarbeek United deed er nog een schepje bovenop, dit leidde tot een serie goedlopende aanvallen met ruime mogelijkheden tot de gelijkmaker. Die kwam er toch door een uitstekend opgezette aanval in de 17e minuut door Haike op Joep, die met een voortreffelijke steekbal Peer alleen voor de keeper zette, diens droge schot trof doel, 1-1. Kort daarop werd het zelfs 2-1 door een vanuit de verdediging gegeven lange bal op Haike, die Joep op rechts aan het werk zette. Hij stuurde 3 spelers het bos in en maakte het vanaf de achterlijn (?) met een schuiver weergaloos af 2-1. Laarbeek United werd sterker en schoot even later net voor de rust tegen de paal.

Na de rust kwam OJC Rosmalen eigenlijk niet meer in het stuk voor. De verdediging onder leiding van Bram Vlemmings en keeper Bram lieten keer op keer de aanvallers van Rosmalen figureren. Zij voedden de aanvallers met goede lange ballen waaruit Laarbeek United wel een tiental goede en zeer goede kansen kreeg, maar als een rots in de branding stond de keeper van Rosmalen een meer dan verdiende overwinning voor L.U. door fantastische reddingen in de weg. Alles bijeen een heel leuke wedstrijd, waarin Laarbeek United zich eigenlijk tekort deed.