Afbeelding

De Goede Hoop gooit serenades in de aanbieding!

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel houdt, op zondag 25 juni, haar jaarlijkse Serenadedag. Dit is een dag waarbij speciale personen in het zonnetje gezet worden. De harmonie wil deze dag uitbreiden met een ludieke actie, namelijk het beschikbaar stellen van haar muzikale klanken aan de inwoners van Aarle-Rixtel.

Dit doen zij tijdens de traditionele rondgang door het dorp. Deze rondgang vindt plaats tussen 13.45 en 15.00 uur. Wie het eerst komt het eerst maalt! Dus kent of bent u een speciaal iemand die een serenade verdient, dan is dit de juiste gelegenheid. De vergoeding die de harmonie hiervoor vraag is €50,00. Wilt u gebruikmaken van deze unieke kans of meer info, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de harmonie via telefoonnummer 06-51774142 of secretariaat@harmonie-dgh.nl.

Naast de traditionele rondgang staat deze dag in het teken van het uitreiken van de muziekdiploma's en het brengen van een serenade aan de 50-, 60- en 70-jarige bruidsparen, zusters die een kloosterjubileum hebben en gedecoreerden uit Aarle-Rixtel.

De dag eindigt met het huldigen van 2 jubilarissen, te weten Heleen van Asten en Eef Beekers, beiden 25 jaar lid van harmonie De Goede Hoop. De middag start om 13.00 in conferentiecentrum de Couwenbergh en wordt muzikaal opgeluisterd door de harmonie, het OJO en enkele leerlingen.

Bruidsparen uit Aarle-Rixtel die nog geen uitnodiging ontvangen hebben kunnen, indien ze deze Serenadedag willen bijwonen, contact opnemen met het secretariaat van de harmonie: Marieke Bouwman 06-51774142 of secretariaat@harmonie-dgh.nl.