Libelle
Libelle Foto: Frans van den Heuvel (Aarle-Rixtel)

Grote natuurfoto expositie Kiek nou!

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel – Fotowerkgroep 'Kiek nou' van het IVN Laarbeek houdt op zondag 4 juni, eerste pinksterdag haar jaarlijkse expositie met geweldige natuurfoto's van in en om het groenste dorp van Nederland.

De twintig leden hebben de selectiecommissie weer versteld doen staan. Dit door met nog meer kennis en inzicht, die ze op clubavonden of tijdens de gezamenlijke foto-ochtenden hebben opgedaan. Natuurlijk zijn zij ook benieuwd naar uw mening en daarom wordt u de mogelijkheid geboden om via een 1, 2, 3 enquête dit te laten blijken. Uit alle ingevulde formuliertjes wordt er blind een gebrabbeld en die ontvangt haar nummer één keuze in het groot afgedrukt.

Als extra is er dit jaar ruimte gecreëerd voor een aantal foto's die door een van een te voren gekregen thema, kwartaalwinnaars zijn geworden. Enkele van deze thema's waren nacht, viervoeters, frozen moment en erotiek in de natuur, dat belooft wat! Deze prachtige natuurfoto expositie maakt deel uit van het kikkerconcert dat op deze dag in en om IVN tuin plaatsvindt. U bent van harte welkom vanaf 12.00 tot 18.00 uur in het IVN clubgebouw 'de Bimd' aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel. Entree en parkeren is gratis, info: 06-26168554.