De kinderen kunnen weer Roefelen bij verschillende verenigingen en bedrijven
De kinderen kunnen weer Roefelen bij verschillende verenigingen en bedrijven

Roefeldag in Laarbeekse kernen

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Over ruim een week is het zover: op 10 juni is het Roefeldag in alle kernen van Laarbeek. De organisatie geeft de laatste informatie over de Roefeldag per kern door.

Aarle-Rixtel
Op donderdag 8 juni kunnen de begeleiders van de groepjes hun informatiepakket ophalen in Cendra tussen 18.30 en 20.00 uur. Op de Roefeldag zorgt de organisatie voor een lekkere lunch. Op sommige roefelplaatsen adviseren zij oude kleren mee te nemen of sportschoenen.

Beek en Donk
De formulieren zijn op dinsdag 6 juni op te halen bij basisschool De Muldershof. Er is een informatiebijeenkomst om 19.00 of om 19.30 uur. Je mag zelf een tijdstip kiezen. De organisatie van de roefeldag geeft een half uur uitleg over de Roefeldag. Vergeet niet het nummer dat je via de mail gekregen hebt. Via dit nummer krijg je het programma voor de Roefeldag. Kom de school binnen via de deuren van de aula.

Lieshout
Lieshout hoopt zaterdag 10 juni weer een mooie Roefeldag te houden met ruim 200 kinderen, bijna 70 vrijwilligers en 60 interessante roefelplaatsen. Op dinsdag 6 juni is er een informatieavond voor de begeleiders van de groepjes in het Dorpshuis in Lieshout van 19.00 tot 19.30 uur.

Op deze avond krijg je extra uitleg over de Roefeldag. Ook krijg je het programma en de indeling van je groepje mee naar huis. Hou het programma nog even geheim tot op de dag zelf, dan blijft het voor elk kind een verrassing! Kun je er op deze avond niet bij zijn, mail dan naar lieshout@roefeldaglaarbeek.nl of bel 06-52071549 (Hilde) of 06-18342282 (Marianne)

Mariahout
In Mariahout hebben ondertussen alle roefelplaatsen en begeleiders van de roefeldag de benodigde informatie ontvangen.