Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Momenteel is IVN Laarbeek met een groot project bezig. Namelijk het verbouwen van hun pand. Het laatste stuk achter het gebouw moet nog uitgegraven worden (waarbij de bar gedemonteerd/verplaatst moet worden) de bekisting verder geplaatst (inclusief de versmalling) het plaatsen van de ankers en het betonijzer. Hiervoor zoeken zij vrijwilligers om mee te helpen.

Voor de nieuwe stichting, Kringloop de Peel met ANBI-status, is Laarbeekvoorelkaar op zoek naar mensen voor het mee ophalen van goederen, het uitsorteren van aangeleverde goederen en het meehelpen in de winkel met het plaatsen van de goederen die nog verkocht kunnen worden. Het schoonhouden van onze werkplek hoort er ook bij. De persoon die zij zoeken, dient fysiek goed mee te kunnen werken, waarbij het inzien dat techniek beter is dan kracht zeer belangrijk kan zijn

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mail naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.