Vorig jaar scoorde de band Five4you gooide hoge ogen tijdens de SplasH!! feestavond
Vorig jaar scoorde de band Five4you gooide hoge ogen tijdens de SplasH!! feestavond

Veel goede muziek tijdens SplasH!!

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De Teugelders van Ganzendonck houden ook dit jaar weer het grootse evenement SplasH!! dat één van de hoogtepunten is tijdens de Laarbeekse juni Watermaand.

Op een echte Watermaand locatie aan de zuid-Willemsvaart, bij de Beekse brug in Beek en Donk, zijn er 2 dagen lang muzikale hoogtepunten en allerlei wateractiviteiten te beleven, voor alle leeftijden. Een grote knaller is de Botenparade, welke op zondag 25 juni wordt gehouden. Maar… zaterdagavond 24 juni bereikt de sfeer al een ongekend hoogtepunt. In de SplasH!! tent bij de Beekse brug wordt de aftrap gedaan met een feestavond waarbij de feestband 'Link' a soup voor een spetterend optreden zorgt. Hierbij kunnen uiteraard de voetjes van de vloer.

SplasH!! staat bekend om de vele goede bands die dit jaarlijkse waterevenement omlijsten. Op zondagmiddag treedt Dave's Band op. Deze brengt een mix van Rock, Pop, Country (Irish), Folk en kleinkunst covers uit de jaren 60-70-80 en 90. Voor elk nummer is een volledig eigen arrangement gemaakt. Compleet opnieuw bewerkt voor akoestische gitaar, ideaal om eens een andere sfeer te beleven. Een ongekend fantastische muzikale omlijsting van deze botenparade op zondagmiddag, die vanaf 15.00 uur gaat varen. Aanmelden hiervoor kan nog via www.teugelders.nl.