Afbeelding

Geslaagde kienavond in de Regt

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - RC de Oude Molen verzorgde op zaterdag 17 juni een kienavond in Zorgcentrum de Regt. RC de Oude Molen bestaat dit jaar 60 jaar en wilde graag iets cadeau geven. Zij hadden het idee om de bewoners van Zorgcentrum de Regt een leuke avond te bezorgen. Na overleg werd besloten om een kienavond te organiseren, maar dan op een RC de Oude Molen wijze.

Ze wilden graag dat de avond in zijn geheel door de Rollerclub werd verzorgd. De gasten werden ontvangen door drie hele jonge rijdsters op rolschaatsen die snoepjes uitdeelden aan de mensen. Wat oudere rijdsters hielpen waar nodig de gasten met kienen en verzorgden de koffie met vlaai. Als speciale gasten waren Fien en Rien uitgenodigd. Fien houdt erg van kienen en Rien wilde wel eens van al die kienprijzen af. Hij had de kelder eens flink onder handen genomen en op het moment dat Fien even naar het toilet moest, zette hij vlug deze spullen op de loterij tafel.

Er werd druk gekiend, vele prijzen voor één rijtje, twee dozen boodschappen voor twee rijtjes. De hoofdprijs, een volle kaart, voor twee kaartjes voor KerstROLLERshow van de vereniging. Deze werd gewonnen door Mevr. Verhoeven. Er waren zoveel prijzen dat ze ook nog een loterij konden houden, zodat elke gast naar huis ging met een prijs. Dit is mede mogelijk gemaakt door de vele winkeliers van Beek en Donk die deze prijzen ter beschikking stelden.

Rollerclub De Oude Molen wil daarom Vishandel de Beer, Bloemsierkunst Fons, Shoeby, Tuincentrum De Biezen, Cafetaria de Smickel, Slagerij Brouwers, Bloematelier de 4 Seizoenen, Groenteboer 't Hofke, Bakker van de Ven, Plus, Annet Mode, Yours Fashion, Etos, Jan Linders, Van Helvoort Boek en Kantoor, Mandenman Meubelen, Jan Linders, Emté en Bakkerij van de Mortel, heel erg bedanken voor hun sponsoring. Mede dankzij hun hebben zij deze avond voor de bewoners van de Regt kunnen organiseren.

Het was een zeer leuke en gezellige avond. Kijk voor meer info op www.rcdeoudemolen.nl.