Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Lieshout maakt zich klaar voor Zeepkistenrace

Algemeen Evenementen

Lieshout – De tweede Zeepkistenrace van Lieshout wordt komende zondag, 25 juni, gehouden. Dit evenement vindt plaats in de Dorpsstraat tussen het kruispunt met de Kuiperstraat en café/zaal de Koekoek.

Vanaf 12.30 uur gaan de deelnemers in hun eigen gemaakte zeepkist van de schans. Zowel kinderen als volwassenen durven het aan om de spectaculaire rit naar beneden te maken. Dit zorgt voor mooie, hilarische en spannende momenten, want niet iedereen komt zonder brokken aan de finish. Alle deelnemers gaan twee keer van de schans en rond 17.00 uur start de organisatie met de prijsuitreiking.

Een jury beoordeelt de originaliteit en reikt hiervoor een prijs uit. Verder zijn er prijzen te winnen voor snelheid en ook de pechvogel van het parcours krijgt een prijs.

Er is nog plaats voor enkele deelnemers. Vol = vol, dus schrijf je snel in via www.ok-moi.nl.

Kun je niet wachten tot zondag, komt dan op zaterdag 24 juni naar de Pre-Party bij café-zaal de Koekoek met optreden van Watt, Crazy Monkeyz en DJ R-Bass.

Piet Paulusma bezoekt Zeepkistenrace
Nederlands meest bekende weerman, Piet Paulusma, brengt zondag een bezoek aan de Zeepkistenrace. Dit is de tweede keer in een week tijd dat hij Lieshout bezoekt, want ook zondagavond 18 juni kwam hij al een kijkje nemen bij De Koekoek.