Archieffoto van het Beachtoernooi in 2016
Archieffoto van het Beachtoernooi in 2016 Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Tweedaags beachtoernooi op het Heuvelplein

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Na het daverende succes van voorgaande jaren houdt Volleybalvereniging Bedovo ook deze zomer weer een tweedaags beachtoernooi. Met hulp van gemeente, winkeliersvereniging Beekvlied en hoofdsponsoren Café Thuis & Van Kaathoven wordt het Heuvelplein op 24 en 25 juni omgetoverd tot een plein vol zon, sportiviteit en gezelligheid.

Bedovo Beach 2017 trapt op zaterdag 24 juni af met de Nevobo-spelers en jeugdspelers. Zij tonen in teams van twee spelers in het warme zand hun kunsten en op verschillende niveaus strijden voor elke bal. De inschrijvingsmogelijkheden zijn als volgt voor Nevobo: dames en heren (laag, hoog) en voor de jeugd A of B jeugd. Er wordt gespeeld in teams van 2 personen Nevobo en 3 personen bij jeugd volgens de Nevobo beach-richtlijnen.

Na een dag die in het teken staat van inspanning, is het 's avonds tijd voor ontspanning! De invulling hiervan wordt zeer binnenkort bekend gemaakt, maar deze vindt sowieso plaats bij Café Thuis.

Op zondag 25 juni is het de beurt aan de recreatieteams om het Laarbeekse publiek te tonen wat zij in hun mars hebben. Er wordt gespeeld in teams van 4 personen, waarbij er maximaal 2 Nevobo-spelers in het veld mogen staan. Inschrijven kan als herenteam, damesteam of mixteam. In het laatste geval dient een team te bestaan uit minstens twee dames. Daarnaast wordt er ook nog onderscheid gemaakt tussen geoefende teams -teams die al enige ervaring hebben met het spelletje- en ongeoefende teams. Met andere woorden, het recreatietoernooi van Bedovo Beach 2017 biedt met recht voor ieder wat wils.

Schrijf je nu in!
Lijkt het je leuk om samen met andere teams de strijd op het zand aan te gaan? Schrijf je dan snel in, want vol=vol. De inschrijfkosten voor zaterdag bedragen €20,00 per seniorenteam en €10,00 voor een jeugdteam. Voor zondag kun je al deelnemen voor slechts €40,00 per team. Kijk op www.bedovo.nl/beach om je in te schrijven of voor meer informatie.