Jonne van der Zanden op de brug
Jonne van der Zanden op de brug

Toestelfinales turnen voor Cialfo-gym

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - In Sint-Anthonis vond op 10 juni de toestelfinales turnen plaats van de Vriendschappelijke Regiocompetitie. Hieraan namen turnsters van Tios, Uno Animo, Gympoint Nederweert en Cialfo-gym uit Aarle-Rixtel deel. Het was een spannende, maar vooral een gezellige finalewedstrijd.

Er werd gestreden door de aspiranten, junioren en senioren op de toestellen sprong, brug, balk en vloer. Na een seizoen van hard trainen en spannende competitiewedstrijden werden er door de meiden van Cialfo-gym tijdens deze toestelfinales hele mooie resultaten behaald.

Bij de aspiranten bereikte Milou Kos de 1e plaats op maar liefst 2 toestellen; brug en balk. Op vloer behaalde zij een mooie 3e plaats. Iris van Ham wist ook 2 medailles in de wacht te slepen; goud op vloer en brons op balk.

Junior turnster Jonne van der Zanden behaalde maar liefst 3 keer de 1e plek; op sprong, balk en vloer. Op brug werd zij 3e. Maike Heesakkers veroverde 2 zilveren medailles, zowel op brug als op sprong. Floor Santegoeds wist op het lastige toestel balk op een mooie 3e plaats te eindigen.

Bij de senioren veroverde Kristy van Geel op brug en balk een 1e plaats, op sprong eindigde zij als 2e. Ilse Schepers volgde haar met een mooie 2e plaats op balk en een 3e plaats op vloer. En dat zelfs met een blessure.

Meiden, proficiat met deze resultaten! Succes met de allround finale op zondag 25 juni bij Uno Animo in Mierlo.

De prijsuitreiking