Kamerkoor Cantique
Kamerkoor Cantique

Kamerkoor Cantique zingt in Breda

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Kamerkoor Cantique is een gemengd koor uit Aarle-Rixtel en omgeving met een repertoire van barok tot romantiek. Het koor bestaat sinds 1992 en dat is nu dus 25 jaar.

Elk jaar trekt het koor er een weekend op uit en dit jaar wordt de streek in het westen van onze provincie verkend. Omdat het een bijzonder jaar is. is er contact gezocht met een koor uit die omgeving en dat heeft geleid tot het initiatief om een gezamenlijk concert te organiseren met kamerkoor Enchanté uit Breda. Dit dubbelconcert gaat plaatsvinden op zondag 25 juni in de Waalse Kerk in Breda. Het concert zal uit drie delen bestaan; beide koren zingen stukken uit hun eigen repertoire en tenslotte zullen ze samen stukken zingen, alhoewel er nog niet samen gerepeteerd is….

Het concert begint om 14.30 uur, omdat er huur voor de kerk betaald moet worden is er een entreeprijs van €10,00. Reserveren kan via kaartjes@kamerkoor-enchante.nl of vanaf 14.00 uur in de kerk. Beide koren wensen iedereen veel luisterplezier.