Expeditie Hiep-Hoi 2017

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - Hoi Expeditienaren, Piraten en Oempaloempa volk, de vakantie gaat bijna beginnen en dan gaan de kinderen op expeditie. De voorbereidingen zijn bijna klaar en iedereen heeft een mail gehad met de indeling.

De organisatie heeft nog wel een naam nodig voor het Hiep-Hoi dorp. Weet jij een super leuke, gave, spannende naam dan geef dit door via de mail. Je kan een leuke prijs winnen. Je naam komt natuurlijk ook bij de ingang te hangen. Alle informatie staat dit jaar in het informatieboekje en het is belangrijk om deze goed door te lezen. De kinderen worden elke dag om 9.30 uur verwacht op het veld, behalve op de woensdag dan is het 9.00 uur voor het ontbijt. De BBK (vanaf groepje 21) gaan op de dinsdagavond langer door en mogen 's avonds nog een leuke activiteit gaan doen.

Alle wijzigingen, extra informatie en dergelijke komt op Facebook en de website (www.hiephoibeekendonk.nl) te staan. Kijk hier regelmatig op, zodat je niks mist.

Hiep-Hoi kan ook nog vrijwilligers gebruiken bij de EHBO, keuken, spelbegeleiding, etc. Heb jij hier interesse hierin, stuur dan een mail naar info@hiephoibeekendonk.nl of informeer bij Yvonne van Boekel. De organisatie heeft er heel veel zin in! Tot Hiep-Hoi.