Afbeelding

Zomerbridge bridgeclub De Poort van Binderen

Algemeen Algemeen

Lieshout - Evenals in voorafgaande jaren wil bridgeclub De Poort van Binderen aan bridgers uit Laarbeek en omgeving de gelegenheid geven om in juli en augustus vrijblijvend mee te komen bridgen. Omdat veel leden van de club dan op vakantie zijn is er voldoende plaats voor andere bridgers. Dit is een mooie manier om kennis te maken met de Lieshoutse bridgeclub.

Er wordt gespeeld in het Bavaria Brouwerij Café, Heuvel 5, in Lieshout op dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur en op woensdag 19.30 uur. Aanmelding graag een dag van tevoren via telefoonnummer 06-16390349 voor de dinsdagmiddag en 06-33922943 voor de woensdagavond. Bridgekoppels kunnen zich altijd aanmelden en voor eenlingen wordt geprobeerd een partner te vinden.

Wie wel belangstelling heeft voor bridgen, maar het spel nog niet (goed genoeg) beheerst, of wie zijn kennis wil ophalen, kan zich aanmelden voor lessen, die gegeven worden in kleine groepjes, zowel voor beginners als voor gevorderden. Voorwaarde is daarbij wel dat men lid wordt van De Poort van Binderen.

Voor meer informatie kunt u bovenstaande telefoonnummers bellen of kijken op de website: www.poortvanbinderen.nl.