Afbeelding

Laarbeek Actief in de zomervakantie

Sport Evenementen

Laarbeek - In de meivakantie heeft Laarbeek Actief weer een groot aantal activiteiten gehouden. Net als de voorgaande vakanties waren de activiteiten in deze vakantie wederom een groot succes. Ook in de zomervakantie gaan ze met verschillende doelgroepen -kinderen, jeugd en volwassenen- sportactiviteiten doen in Laarbeek.

Activiteiten
Laarbeek Actief heeft voor zowel jong als oud een groot aantal activiteiten op touw gezet. Zo gaan ze voor de jeugd onder andere mountainbiken, waterhockeybal, bosspelen, kooivoetballen, survivallen bij Outdoor Laarbeek en nog veel meer leuke activiteiten doen.

Voor de volwassenen staat Crossfit en het super leuke spel kubben gepland. Maar kom ook vooral een kijkje nemen bij de beweegtuin in Lieshout, op dinsdag en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.

In samenwerking met locaties, verenigingen en organisaties in Laarbeek zijn ze druk bezig om de kinderen en volwassen in beweging te krijgen en van de activiteiten te laten genieten. In de eerste en tweede week van de zomervakantie, week 29 en 30, van maandag 17 juli tot en met vrijdag 28 juli vinden de sportactiviteiten plaats.

Houd de Facebookpagina 'Laarbeek Actief' en de website in de gaten. Ga voor inschrijving naar: www.laarbeekactief.nl/vakantieactiviteiten.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente Laarbeek.

Samenwerking
Laarbeek Actief werkt nauw samen met de lokale verenigingen en bedrijven. Deze samenwerking tussen ViERBINDEN, Laarbeek Actief en de verenigingen/bedrijven is dus erg belangrijk. Zo worden er enthousiaste kinderen vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Omdat de activiteiten de afgelopen vakanties een groot succes waren zal Laarbeek Actief ook de komende periode zich inzetten voor de Laarbeekse jeugd, volwassenen en ouderen. Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina. Hier blijf je op de hoogte en tref je informatie aan over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Mail voor vragen en inschrijving naar jvdenden@vierbinden.nl.

Kijk ook op www.laarbeekactief.nl/vakantieactiviteiten.