Afbeelding
Foto: Martin Prick

Maurice Spetter ontvangt koninklijke onderscheiding

Algemeen Fotoseries

Aarle-Rixtel - Burgemeester Frank van der Meijden heeft bij Bijzondere Gelegenheid een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Maurice Spetter. Maurice is al 50 jaar bijzonder actief als vrijwilliger. 

1967-1971: oprichter en voorzitter van Instuif Sjaloom in Rotterdam. Deze organisatie, die na 2 verder ging onder de naam Societeit Le Clochard, organiseerde dans- / disco-avonden voor de jeugd.
1969-1987: leider van diverse jeugdelftallen, voorzitter van het jeugdbestuur en bestuurslid van het hoofdbestuur bij voetbalvereniging RKSV Spartaan '20 in Rotterdam. Bovendien was hij hoofdleider van de commissie Jeugdkamp Ahoy en vervulde hij velerlei rollen bij een scala aan verenigingsactiviteiten. In het bijzonder hield hij zich ook bezig met internationale contacten en het regelen van toernooiuitwisselingen.
1997-1998: medeoprichter en begeleider van Jeugddisco Black en White in Aarle-Rixtel.
1994 - heden: voorzitter van de carnavalsoptocht voor de jeugd in Aarle-Rixtel en juryvoorzitter.
1992-2000: lid van de commissie Organisatie Koninginnedag in Aarle-Rixtel.
1989- heden: lid van de Jeugdcommissie en Jeugdtrainer / Jeugdleider bij voetbalvereniging ASV'33 in Aarle-Rixtel. Bovendien was hij in 1990 medeoprichter en tot 1998 hoofdleider van het ASV'33 jeugdvoetbalkamp. Verder organiseerde hij toernooien in binnen- in buitenland.

Maurice is een vrijwilliger in hart en nieren. Hij doet zijn vrijwilligerswerk met veel plezier en weet anderen te enthousiasmeren en te stimuleren. Uit waardering voor zijn inzet en verdiensten ontving Maurice een koninklijk onderscheiding en is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding