Archieffoto braderie
Archieffoto braderie Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Zomerbraderie Laarbeek Holiday

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Blijft u dit jaar lekker in eigen land? Of laat uw vakantie nog even op zich wachten? Beleef het vakantiegevoel in Laarbeek tijdens de zomerbraderie van VVV agentschap Laarbeek samen met horeca Piet van Thielplein. Deze braderie vindt plaats op zondag 20 augustus.

Snuffel bij de vele kraampjes, geniet van zomerse lekkernijen en een koud biertje op één van de terrassen. En als u er dan toch bent, bekijk Laarbeek dan eens met de ogen van een toerist. Wandel langs de talrijke groene bezienswaardigheden van Laarbeek en doe alsof u 'op vakantie' bent. Of u nu inwoner bent of gast in Laarbeek, de organiserende ondernemers heten u van harte welkom. De zomerbraderie wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is Piet van Thielplein, Brouwersstraat en Schoolstraat. Er is tijdens deze braderie plaats voor het huren van marktkramen ook voor verenigingen en een vrije markt voor hen die zich daarvoor aangesproken voelen.

De huur van een marktkraam is €25,00 exclusief BTW, contant te voldoen tijdens de markt. De organisatie stelt het wel op prijs zo spoedig mogelijk te vernemen of men van de partij wenst te zijn. Aanmelden kan via info@dedonck.nl of francissenf@gmail.com.