De band 'Mag Het Wat Zachter' is de hoofdact van het OranjeFestival
De band 'Mag Het Wat Zachter' is de hoofdact van het OranjeFestival

OranjeFestival Laarbeek 2018 pakt groots uit

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Het OranjeFestival Laarbeek 2018 pakt groots uit. Hoewel kerstmis nog in aantocht is, kan nu al de line-up van Koningsnacht bekend gemaakt worden. Eén van Nederlands beste Party Coverbands 'Mag Het Wat Zachter' is de hoofd-act van deze spetterende avond.

De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. "Alles wat je op een goed feest wilt horen komt voorbij. De muziek klinkt verrassend, met een vette, moderne sound. Meezingen, dansen en springen: daar ontkom je niet aan", aldus Yvonne Faust namens de organisatie. "Mag Het Wat Zachter geeft een vette show vol interactie met het publiek". De band speelde live op onder meer Radio 538 en op tv bij NPO3.

Naast deze superband, gaat 'De Foute Vinylshow' voor nog meer muzikale hoogte- en soms zelfs dieptepunten zorgen. Het OranjeFestival Laarbeek vindt plaats op en rond het Heuvelplein in Beek en Donk. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar muziekcentrum het Anker. De toegang is helemaal gratis. De organisatie, stichting Color Fun, Café Thuis, Café Zaal de Tapperij en Café Zaal v.d. Burgt) raden iedereen aan deze avond alvast in de (digitale) agenda te zetten.