Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Doe mee met de Dorpsfeesten 2018!

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - De 41e Dorpsfeesten van Aarle-Rixtel vinden van 10 tot en met 14 mei 2018 plaats. Hét feest in Aarle-Rixtel voor jong én oud! De organisatie is inmiddels gestart met de eerste voorbereidingen en dit is ook hét moment om je in te schrijven als deelnemende ploeg.

Met groot plezier kijkt de organisatie terug op de jubileumeditie van afgelopen jaar. Prachtige temperaturen en enthousiaste teams die alles uit de kast haalden tijdens het culturele programma, de zeskamp en de quiz. Wat was het een fantastisch feest!

Inmiddels is het december en is de organisatie gestart met alweer de eerste voorbereidingen. Traditioneel is dit ook de periode dat ploegen zich weer aan kunnen melden voor deelname. Wil jij met je vriendengroep, familie, kennissen of buurtgenoten komend jaar (weer) meedoen met de Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel? Meld je dan aan! Dit kan door een e-mail te sturen naar info@dorpsfeesten.info. Ook ben je van harte uitgenodigd om te komen luisteren tijdens de eerste ploegleidersvergadering op woensdag 24 januari om 20.00 uur in De Dreef in Aarle-Rixtel. Tijdens deze avond onthullen we ook het thema voor aankomend jaar. Wacht dus zeker niet lang met aanmelden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs? Volg en like de Dorpsfeesten dan op Facebook en Instagram!