Concert door Gemengd Koor 'De Klokkengieters

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel - Gemengd Koor De Klokkengieters houdt zondag 17 december haar kerstconcert in de Parochiekerk van Aarle-Rixtel. Aanvang 18.00 uur. Zij bieden u een afwisselend programma van diverse sfeervolle liederen. Medewerking wordt verleend door Margot Pagels, sopraan en Arjan Mooij, organist. Het geheel staat onder de muzikale leiding van dirigent Rob Rassaerts.

Per 1 januari 2018 stopt Arjan Mooij als organist/pianist bij ons koor, wegens drukke werkzaamheden. Per die datum stopt Rob Rassaerts als dirigent bij ons koor, maar hij blijft aan ons koor verbonden als lid en als organist/pianist. Beide personen treden dus voor de laatste keer in hun huidige functie op tijdens het concert 'Op weg naar Kerstmis' en tijdens de hoogmis op Eerste Kerstdag. Per 1 januari 2018 treedt Jan van de Beek in dienst als nieuwe dirigent van Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel.

Op 1e Kerstdag (25 december) verzorgt Gemengd Koor De Klokkengieters de hoogmis van Kerstmis in hun Parochiekerk. Aanvang van deze eucharistieviering is 9.30 uur.

U bent bij beide muzikale optredens van harte welkom.

Muzikale versterking gezocht
Het koor is nog steeds op zoek naar mensen die hen muzikaal willen versterken. Bent u alt, tenor, bas of sopraan, u bent van harte welkom om eens te komen luisteren tijdens de repetities op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh, Dorpsstraat, Aarle-Rixtel (links van de Parochiekerk). Informatie kunt u opvragen bij secretaris Sabina Gijsbers-van Zantvliet, tel. 0492-382170.

Bestuur, dirigent en leden wensen u een fijn en sfeervol kerstfeest toe en een gelukkig en gezond 2018.