Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Gezellige kerstwandeltocht voor senioren in Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - Project 'Samen' houdt vrijdag 22 december samen met Franciscushof en OBS het Klokhuis in Lieshout een gezellige kerstwandeltocht voor alle senioren uit Lieshout.

In navolging van de projecten die project 'Samen' in Beek en Donk heeft opgezet tussen wooncomplex de Regt en BS 't Otterke, hebben OBS het Klokhuis en Franciscushof in Lieshout ook aangegeven de samenwerking tussen jong en oud aan te willen gaan. Door samen projecten op te zetten kan de jeugd veel leren van de senioren en natuurlijk werkt het ook andersom. Samenwerken, met elkaar omgaan en gezellige en leerzame projecten opzetten. Dat is het doel van project 'Samen'!

Vrijdag 22 december trappen ze af met een gezellige kerstwandeltocht. Piet van de Kam, vrijwilliger bij Francisushof en degene die elke week samen met andere vrijwilligers gaat wandelen met de bewoners van Franciscushof, en Tine van Lieshout van OBS het Klokhuis hebben een mooie route voor u uitgezet.

Vanaf 9.50 uur is het verzamelen bij de hoofdingang van Franciscushof. Daar worden de bewoners en alle andere senioren uit Lieshout die gezellig mee willen lopen opgehaald door de kinderen van OBS het Klokhuis. Rond 10.00 uur vertrekt u allemaal om een prachtige kerstroute te volgen. Er zijn een aantal punten waar gestopt zal worden. Hier worden bijvoorbeeld kerstverhalen voorgelezen, u kunt kerstwensen in een boom hangen en kaarsjes aansteken om deze wensen kracht bij te zetten. Er zal voor u gezongen worden in de kerk en uiteindelijk eindigen ze om 11.30 uur bij Franciscushof waar heerlijke warme chocolademelk op u wacht, natuurlijk met een stukje kerstbrood.

Ze hopen uiteraard op een grote opkomst, de kinderen en vrijwilligers hebben hun uiterste best gedaan om een prachtige kerstwandeltocht voor u als senioren van Lieshout in elkaar te zetten. Dus doe mee en geniet geheel kosteloos van deze prachtige kerstactiviteit. Bij slecht weer zullen alle activiteiten in de kerk plaatsvinden. Graag tot 22 december!