Afbeelding

Kerstconcert Coöperatieve Stoomafblaas Kapel

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De Coöperatieve Stoomafblaas Kapel houdt dinsdagavond 19 december voor het 30ste jaar opeenvolgend hun traditionele Kerstconcert in de grote hal van appartementengebouw De Burcht, Beverstraat 13 in Beek en Donk. De aanvang is 19.30 uur en de toegang, koffie en/of thee, iets lekkers en traktatie na afloop om 20.45 uur, zijn gratis.

Dit Kerstconcert wordt dit jaar dus voor de 30-ste keer aangeboden aan alle zelfstandige huurders, bewoners, begeleiders en vrijwilligers van de woongebouwen De Burcht, De Regt en De Oever en de direct aansluitende oudbouw in de Pater Becanusstraat en de Beverstraat. Dat doen zij zoals altijd op de laatste dinsdagavond vóór Kerstmis. Voorheen was dit nog in samenwerking met Bejaardencentrum De Regt, maar sinds december 2011 heeft het bestuur van Belangenorganisatie voor huurders van De Burcht, De Regt en De Oever en de direct aansluitende oudbouw (BVBRO) de organisatie om redenen over willen nemen.

Alle betrokkenen hebben via flyers en publicaties op de memoborden een uitnodiging voor dit traditionele Kerstconcert ontvangen. Zij zijn dan ook van harte welkom op deze avond.