Dolly Dots
Dolly Dots

Zanggroep Zingiz presenteert Swingiz tijdens After Eighties

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - Zanggroep Zingiz trakteert Ganzendonck op maandagavond 12 februari tijdens de After Eighties party op een uniek optreden. Als hommage aan de overgewaardeerde Beweging Op d'n Tocht brengen de dames, verkleed als Zanggroep Swingiz, een persiflage op de Snolly Dots. Het spontane initiatief is een dankbetuiging voor de inspanning van Op d'n Tocht om al zo lang zo inhoudsloos te programmeren.

Onlangs kondigde de Beweging aan dat zij onder het motto 'After Eighties' de beste artiesten, DJ's en danshits zouden programmeren. "Wij kunnen dan natuurlijk niet ontbreken!", kirren de leden van Swingiz in koor. Voor bezoekers die dit optreden niet trekken wordt er een separate doe het zelf corner ingericht met medewerking van Multimate Dream.

Bijzondere DJ en artiesten in Danscentrum Van de Burgt
In overleg met horecamagnaat Dave van de Burgt is eerder al Modern Talking vastgelegd. Naast de door P. Heijl gesponsorde Electric Bougie demonstratie is nu ook de top DJ George Michiel ingehuurd. Enige jaren geleden heeft deze DJ ook al furore gemaakt in Danscentrum van de Burgt tijdens de legendarische Nieuw Weef bij Deef avond, door de hele avond één muziekgenre te draaien. Dit was voor Deef eigest de reden om hem nu ook weer in te huren en korte metten te maken met het veel te lange Ganzendonckse carnavalsthema van Bloemetjesgordijn tot Swingfestijn. Of dit jaar de topact Boy George van Nieuw Weef bij Deef wederom acte de presence geeft is nog onbekend.

Voor meer spontane aanmeldingen en optredens. Reacties zijn te plaatsen op www.facebook.com/beweging.opdntocht.