Afbeelding

Carnaval bij Sparta'25

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - De zaterdag van carnaval is bij Sparta'25 traditiegetrouw voor de jeugd. In de ochtend is er verkleed gevoetbald in d'n Ekker. Ongeveer 75 kinderen en begeleiding hebben een leuke en fanatieke ochtend gehad.

Sparty, de mascotte van Sparta'25, was natuurlijk ook van de partij. Ook dit jaar was de raad van 11, bestaande uit 7 kinderen, aanwezig. De vrouwelijke prins heeft haar taak zeer goed ingevuld. Zelfs in de zaal wist ze een polonaise te lopen. Na het voetbal gingen ze gezamenlijk naar de kantine. Dj Kevin zorgde voor de juiste sfeer. Het is een gezellige middag geworden. De prijsuitreiking van het zaalvoetbal heeft plaatsgevonden. Maar ook de verkiezing van de mooist versierde aanwezige. Dank aan de activiteiten- en jeugdcommissie voor de organisatie!

Op maandag was er de jaarlijkse lunch met kindermatinee. Jan van de Burgt had een overheerlijk buffet gemaakt. De aanwezigen hebben heerlijk gegeten en Jan gecomplimenteerd voor de lunch. Het matinee in de middag was kleinschalig maar gezellig.

Sparta is zeer tevreden over het carnaval en dankt iedereen die aanwezig is geweest en het feest mogelijk heeft gemaakt.