Afbeelding

Opening etalage-tentoonstelling Watermaand in Mariahout

Algemeen Algemeen

Mariahout - In het kader van Juni Watermaand, geïnitieerd door de gemeente Laarbeek, Waterpoort van de Peel, is in Mariahout op zaterdag 16 juni de etalage-tentoonstelling geopend op het Oranjeplein. Dit alles werd muzikaal opgeluisterd door harmonie St. Caecilia, waarvoor hartelijk dank. Deze tentoonstelling is gecreëerd in de etalage ter verfraaiing van het aangezicht van de (oud)ondernemerspanden op het Oranjeplein.

Medebewoner Dennis van Kaathoven, die de etalage beschikbaar heeft gesteld en buurman Wilbert Kuijpers van grafisch/website bedrijf Twee-en-20, Sparring, Strategie & Marketing!, verrichtten samen de opening. Beiden zijn, in samenwerking met Zorg om het Dorp, verantwoordelijk voor deze Watermaand-tentoonstelling. Gekoppeld hieraan zij de 15 wandelroutes die langs de tentoongestelde unieke waterrijke plekje lopen. Deze wandelroutes zijn door Zorg om het Dorp mede uitgezet en gebundeld op routekaarten (zie www.zorgomhetdorp.nl / Toerisme en Recreatie).

Zorg om het Dorp laat u graag al het groen en water, zo dicht bij huis, ontdekken. U bent van harte uitgenodigd deze kleine tentoonstelling te bezoeken bij de etalage op het Oranjeplein en vervolgens de wandelroutes te lopen. Het is de moeite waard.