Maria Cuypers ontvangt de felicitaties
Maria Cuypers ontvangt de felicitaties

Uitwisseling Jeu-de-boules Beek en Donk - Lieshout

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Jeu-de-boules club Beek en Donk ontving zaterdag 16 juni een afvaardiging van de Lieshoutse jeu-de-boules club 'Ons Genoegen'. De weergoden waren hen buitengewoon goed gezind en iedereen kon dus volop genieten.

De indeling bij zo'n toernooi is zodanig dat een speler van Beek en Donk speelt met een speler van de bezoekende club met als tegenstanders een speler van de eigen club met een speler van de bezoekende club. Dat maakt zo'n toernooi extra leuk en spannend. In telkens wisselende samenstellingen worden dan drie partijen gespeeld.

Aan het aldus gespeelde toernooi namen in totaal 22 deelnemers deel; van elke club 11. Toevalligerwijs waren er 11 vrouwen en ook precies 11 mannen; een leuke toevalligheid! Voor de beste drie van elk van de clubs was een prijs(je) in natura beschikbaar.

Na het opmaken van de einduitslag bleek Maria Cuypers van de Beek en Donkse club de overall winnaar van deze geslaagde dag te zijn met drie gewonnen partijen en 20 pluspunten. Zij mocht als eerste de felicitaties van de voorzitter van Jeu-de-Boules club Beek en Donk in ontvangst nemen. De tweede en derde plaats waren voor Wienus van den Berg en Stien van Duijnhoven. André van Moorsel, Jan van Veggel en Jozef Verhoeven werden respectievelijk eerste, tweede en derde bij de Lieshoutse club.

Kennismaken
Wilt u eens kennis maken met het mooie jeu-de-boules spel? Kom dan zaterdag 23 juni naar het boule terrein bij de tennisbanen waar Jeu-de-Boules club Beek en Donk weer zo'n toernooi speelt tegen Aarle-Rixtel. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur en duurt tot ca. 16.30 uur. Het verplicht u tot niets maar als u lid zou willen worden van de club, bent u van harte welkom. Ze kunnen nog wel wat leden gebruiken. Inlichtingen? Tel. 0492-463747.

Een overzichtsfoto van de gezellige spelmiddag