Hoofdtrainer Michael Thijs
Hoofdtrainer Michael Thijs Foto: ELI

ELI-selectie weer volop in training

Sport Sport

Lieshout - Na een rustperiode van ruim 2 maanden is het voetbalseizoen 2018-2019 bij ELI van start gegaan. Op dinsdag 7 augustus hebben de spelers van de selectie de training hervat. Ondanks de hitte en droogte van de afgelopen tijd lag sportpark 't Luytelaar er door de grote inzet van enkele vrijwilligers goed bij.

De selectie, die enkele mutaties kent, werkte aan de conditie, balgevoel en traptechniek. De trainingen staan onder leiding van Michael Thijs, die voor het eerst hoofdtrainer van een selectie is en zijn assistenten Bart-Jan van der Aa en Christ Meulendijks.

Nadat 2 weken lang 3 trainingen worden gehouden wordt op dinsdag 21 en donderdag 23 augustus op het eigen sportpark oefenwedstrijden gespeeld tegen Lierop en SSE. Hierna neemt ELI op 24 en 26 augustus deel aan een toernooi bij Woenselse Boys. Op 2 september speelt ELI de eerste van 3 duels in het kader van de KNVB-beker. ELI ontvangt dan Boskant. De andere tegenstanders zijn Ollandia en Schijndel.

Op zondag 23 september start de competitie voor ELI 1. Maandag 20 augustus starten ook weer de trainingen van de jeugdteams.