Afbeelding
Foto: Runningteam Laarbeek

Running Team Laarbeek organiseert de Laarbeekrun

Sport Sport

Laarbeek - In het kader van de gezondheidsrace 3.0 organiseert Running Team Laarbeek op zaterdag 20 oktober de Laarbeekrun. De Laarbeekrun is een estafetteloop door alle 4 de kernen van Laarbeek voor verenigingen, buurtverenigingen of vriendengroepen. 20 oktober is de geboortedatum van Running Team Laarbeek.

De Laarbeekrun is een soort mini Roparun waarbij een team ongeveer 33 kilometer aflegt door Laarbeek. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Een vereniging mag met meerdere teams inschrijven. 1 loper gaat van start, de andere teamleden volgen op de fiets. Je mag onderling bepalen hoe lang iemand loopt en je mag zoveel keer wisselen als je wilt, als er maar iemand van het team loopt. Het parcours gaat over de openbare weg, dus je moet je aan de verkeersregels houden. Een fietser voorop om te navigeren, de andere fietsen achter de loper. Het eerste team gaat om 11.00 uur van start, naar gelang het aantal inschrijvingen starten de volgende teams om de 4 minuten.

Voor informatie kunt U contact opnemen met Mies van Berlo organisatie@runningteamlaarbeek.nl of 06-12894837. U kunt dit adres ook gebruiken om al in te schrijven.