Afbeelding
Foto:

Eetcafé Van de Kook

Algemeen

Beek en Donk - De deuren van Eetcafé Van de Kook werden op dinsdag 31 oktober voor het eerst geopend. De gasten werden ontvangen met iets lekkers bij de koffie en na een welkomstwoordje door kok Liesbeth werd er uitleg gegeven over het verloop van de middag/avond.

Er werd gezamenlijk groenten gesneden voor het hoofdgerecht en soepballetjes gedraaid voor de groentesoep, die door Cees werd gekookt. Terwijl de koks in de keuken verder gingen met het bereiden van de maaltijd, werd er gezellig gebuurt onder het genot van een drankje. Rond 18.00 uur werd het diner geserveerd met behulp van de vrijwilligers, die aanwezig waren. De gasten gaven aan lekker gegeten te hebben en dat alles zeker voor herhaling vatbaar is. Zij danken de dementievriendelijke gemeente Laarbeek en gemeente Gemert/Bakel en de Jumbo in Beek en Donk voor hun bijdragen.

Mensen met dementie, samen met hun partner, familie, vriend/vriendin of mantelzorger zijn op 21 november van 16.00 tot 20.00 uur weer van harte welkom in het eetcafé bij de Waterpoort in Beek en Donk (ingang Rubenslaan t.o. de beweegtuin). De kosten bedragen €10,00 per persoon en dit is inclusief twee consumptiebonnen voor een kopje koffie en/of drankje. Aanmelden kan vóór 17 november bij Liesbeth Delpeut (06-83261840) of Ingrid van Geffen (06-12422336). Ze zien uw komst graag tegemoet in Eetcafé Van de Kook.