Afbeelding
Foto:

Jongerenorganisatie VOLCAS zoekt nieuw bestuurslid

Algemeen

Laarbeek - Vind jij avontuur leuker dan stilzitten? Lijkt het je leuk om samen met een groepje jongeren allerlei gave evenementen te organiseren? En ben je tussen de 13 en 25 jaar oud? Dan heeft VOLCAS een unieke kans voor je!

VOLCAS is een jongeren evenementen organisatie uit Beek en Donk. Zij zijn ontstaan vanuit de behoefte van een aantal jongeren aan meer vernieuwen, organiseren, leren, creativiteit, avontuur en samenwerken (vandaar de naam VOLCAS). En vanuit de behoefte om met gelijkgestemde jongeren een gave evenementenorganisatie op te zetten. Super leerzaam én super vet! Twee volwassenen met veel ervaring in het jeugdwerk en evenementen organiseren begeleiden VOLCAS.

Zij willen evenementen organiseren die spannend en bijzonder zijn. Waar je nog vaak aan terugdenkt. Je kunt denken aan bijvoorbeeld spooktochten of een eigen versie van Weerwolven van Wakkerdam. Maar ze hebben ook al bedacht om Laarbeek in de toekomst eens om te toveren tot een grote Escape Room. Ze zijn in 2023 gestart en hebben al heel veel bedacht, uitgewerkt, uitgeprobeerd. In april en mei hebben ze gepland staan om twee keer de eigen versie van Weerwolven van Wakkerdam uit te voeren bij het scoutinggebouw te Beek en Donk. Daar richten ze zich nu eerst op.

Zij hebben al gemerkt dat deze organisatie uniek is, want wat zij doen bestaat nog niet! Als team zijn ze in staat hele bijzondere en gave evenementen te organiseren. Wie weet wat de toekomst nog voor moois brengt! Lijkt het je wat om je bij VOLCAS aan te sluiten? Dan maken ze graag eens kennis met jou! Stuur een mailtje naar volcas@outlook.com of bel met voorzitter Tim de Vos via 06-46184921.