Afbeelding

Zorgeloos vertier in Mariahout

Algemeen

Mariahout - De eerste keer zorgeloos vertier was een succes! Met een tafel vol deelnemers werd de dag afgetrapt.

Na het welkomstwoord van de dorpsondersteuner zijn de deelnemers begonnen aan een leuk en ook fanatiek spel Keezen, waar Theo als echte winnaar uit kwam (ook al is Theo niet zo’n spelletjes man). Na het spel werd er samen geluncht met soep en broodjes, gemaakt door de deelnemers en de LEVgroep. Om de dag af te sluiten was er nog een bewegingsactiviteit die werd verzorgd door Maarten van Laarbeek actief (LEVgroep).

Zorgeloos vertier is een activiteit waarbij ontmoeten op de eerste plaats staat. Het is in het leven geroepen door de signalen die uit Mariahout kwamen: “Zou het niet leuk zijn als er een activiteit is voor mensen met beginnende geheugenproblematiek en hun mantelzorger in het Buurthuis?” Een huiskamer activiteit waarbij inwoners uit Laarbeek een dagdeel samen komen in de huiskamer in het Buurthuis. Zorgeloos vertier start op 8 mei en vindt iedere tweede en vierde woensdag van de maand plaats.

Mocht je vragen hebben over Zorgeloos vertier of je willen aanmelden? Dat kan! Neem dan contact op met Bart Drouen, Dorpsondersteuner Mariahout via 06-16280572 of Bart.drouen@levgroep.nl óf met Miranda Goedemans, Coördinator ouderenwerker Laarbeek, via 06-41516453 of miranda.goedemans@levgroep.nl.